Ons assortiment

WERKKLEDING

Werkkleding is meer dan gewoon een outfit; het is een essentieel onderdeel van je werkdag. Bij DACT Safety begrijpen we dit als geen ander. We bieden daarom een breed scala aan werkkleding die naast comfort en stijl ook de beste functionaliteit biedt. Van duurzame werkbroeken en jassen tot ademende overalls, onze kleding is speciaal ontworpen om je te ondersteunen, wat je beroep ook is.

Geselecteerd uit topmerken in de industrie, garanderen onze producten maximale duurzaamheid en veiligheid. En omdat geen twee beroepen hetzelfde zijn, hebben we ervoor gezorgd dat er voor elk vak en elke taak iets te vinden is. Bezoek ons vandaag nog in Kerkrade om uw perfecte werkgarderobe samen te stellen.

VEILIGHEIDSSCHOENEN

Een goede basis begint bij je voeten, en in een werkomgeving is niets zo belangrijk als de juiste veiligheidsschoenen. Bij DACT Safety in Kerkrade hebben we een uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen die zowel robuust als comfortabel zijn. Of je nu werkt op een bouwplaats, in een magazijn of in een kantooromgeving, onze selectie van topmerken biedt de optimale bescherming die jij verdient.

Van schoenen met stalen neuzen en antislipzolen tot ademende en waterbestendige modellen, wij zorgen ervoor dat je voeten veilig zijn, zodat jij je kunt concentreren op je werk. Ervaar het verschil zelf en bezoek onze winkel in Kerkrade vandaag nog.

WERKHANDSCHOENEN

In elke werkomgeving zijn je handen vaak het meest waardevolle gereedschap. Daarom verdienen ze bescherming die zowel robuust als comfortabel is. Van tuinieren en bouwwerkzaamheden tot precisieklussen, de juiste werkhandschoenen kunnen een wereld van verschil maken.

Onze selectie varieert van handschoenen met een hoge snijbestendigheid tot modellen die optimale vingergevoeligheid bieden. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen voor een perfecte pasvorm, deze handschoenen zorgen ervoor dat je je taak niet alleen veilig maar ook efficiënt kunt uitvoeren.

Bestel meer, betaal minder!

Heeft u interesse in ons assortiment?