Toont alle 2 resultaten

Grisport maakt unieke veiligheidsschoenen. De werkschoenen van deze Italiaanse fabrikant worden niet alleen vervaardigd met de meest innovatieve materialen, maar beschikken ook over het unieke, door Grisport zelf ontwikkelde HeelSupport System. Dit systeem zorgt voor extra ondersteuning bij de hiel en daardoor voor beter comfort waardoor je de hele dag lekker kan werken.

Grisport begon in de jaren ’70 als fabrikant van handgemaakte wandelschoenen. Inmiddels heeft Grisport zich bewezen als toonaangevende fabrikant van verschillende soorten schoenen, waaronder werk- en veiligheidsschoenen. Hun expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling maken de beste en meest comfortabele schoenen mogelijk.

De leren schoenen ogen robuust, en zijn dankzij de stalen neus, stalen tussenzool en hittebestendige, antistatische zool geschikt voor alle werkzaamheden. Maar Grisport gaat verder. Dankzij een uitneembare inlegzool en extra bescherming om slijtagegevoelige plekken, zoals de neus, zijn dit werkschoenen waar u lang mee voort kunt. Uiteraard voldoen de schoenen ook aan de geldende veiligheidsnormen.

Grisport bij Workwear Direct
De beste werkschoenen uit de collectie van Grisport vindt u bij Workwear Direct tegen de scherpste prijzen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.