Onze werkkleding

BOVENKLEDING

In een professionele omgeving is bovenkleding meer dan een modestatement; het is een integraal onderdeel van je werkuitrusting. Of je nu binnen werkt in een geconditioneerde omgeving of buiten bent blootgesteld aan de elementen, de juiste bovenkleding kan je comfort en prestaties aanzienlijk verbeteren.

Van ademende, vochtregulerende polo’s tot waterdichte en winddichte jassen, onze collectie bovenkleding is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende professionele eisen. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en comfort, terwijl het ontwerp is gericht op bewegingsvrijheid en praktische bruikbaarheid.

HOGE ZICHTBAARHEID

In veel werkomgevingen is opvallen geen keuze, maar een vereiste voor veiligheid. Kleding voor hoge zichtbaarheid is daarom een cruciaal onderdeel van de uitrusting voor iedereen die zich in potentieel gevaarlijke situaties begeeft, zoals langs de weg of op een bouwplaats.

Onze reeks kledingstukken met hoge zichtbaarheid is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden zonder in te leveren op comfort en bewegingsvrijheid. Of het nu fluorescerende jassen, reflecterende vesten of glow-in-the-dark accessoires zijn, elk item voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

KLEDING ACCESSOIRES

 

Accessoires kunnen een grote impact hebben op je algehele comfort en prestaties op het werk. Van stevige riemen die je gereedschap ondersteunen tot thermische sokken die je voeten warm houden, de juiste kledingaccessoires maken je werkdag compleet.

Of je nu behoefte hebt aan functionele hoofddeksels voor bescherming tegen de zon, of aan kniebeschermers voor werkzaamheden op de grond, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan uiteenlopende professionele behoeften. Elk item is ontworpen voor duurzaamheid, comfort en functionaliteit, zodat je je op je werk kunt concentreren zonder afleiding.

OVERALLS

Als het op volledige lichaamsbescherming aankomt, zijn overalls de ultieme keuze. Ideaal voor werkomgevingen waar je te maken hebt met vuil, stof, of gevaarlijke stoffen, bieden ze een extra laag van veiligheid die andere kledingstukken simpelweg niet kunnen evenaren.

Onze selectie overalls is niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook comfortabel. Of je nu kiest voor een ademend, lichtgewicht model voor warmere klimaten of een geïsoleerde, waterdichte versie voor koude en natte omstandigheden, je vindt een overall die past bij jouw specifieke behoeften.

MUTLINORM KLEDING

Multinorm kleding is de alles-in-één oplossing voor wie in een omgeving werkt met meervoudige risico’s. Deze kleding is zo ontworpen dat ze voldoet aan verschillende veiligheidsnormen, van vlamvertragend en antistatisch tot chemische en mechanische bescherming.

Het grote voordeel van multinorm kleding is dat je niet hoeft te wisselen tussen verschillende kledingstukken om te voldoen aan diverse veiligheidseisen. Dit betekent meer gemak en minder zorgen, zodat je je volledig kunt richten op je werk. Onze reeks omvat verschillende modellen en materialen, allemaal ontworpen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

WERKBROEKEN

Een goede werkbroek combineert comfort met functionaliteit, zodat je ongehinderd je werkzaamheden kunt uitvoeren. Of je nu op een bouwplaats staat, in een magazijn werkt of een buitenberoep uitoefent, de juiste broek maakt alle verschil.

In ons assortiment vind je werkbroeken die zijn uitgerust met handige opbergzakken, kniebeschermers en zelfs geïntegreerde gereedschapshouders. De materialen variëren van ademend katoen tot stevige, weerbestendige stoffen, allemaal met het oog op duurzaamheid en draagcomfort. Zo kun je met een gerust hart de werkdag tegemoet.

WERKJASSEN

In een veeleisende werkomgeving kan een goede werkjas het verschil maken tussen comfort en ongemak. Deze jassen zijn speciaal ontworpen om je te beschermen tegen uiteenlopende omstandigheden, van kou en regen tot wind en mechanische gevaren.

Met opties variërend van lichtgewicht, ademende modellen voor binnenwerk tot robuuste, geïsoleerde jassen voor buiten, er is een werkjas voor elke taak en temperatuur. Veel van onze modellen zijn uitgerust met extra functionaliteiten zoals reflecterende strips, waterdichte naden en handige zakken voor gereedschap.

Bestel meer, betaal minder!

Heeft u interesse in ons assortiment?