Onze merken

MASCOT

Ons assortiment is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste MASCOT werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken we goede stofkwaliteiten van onder andere TENCEL®, COOLMAX®, CORDURA® en vele andere. Ontdek ons grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires. MASCOT heeft alleen de beste kleding, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Helly Hansen

Wij maken professionele kwaliteits werkkleding en accessoires om mensen te helpen levend te blijven en te voelen.
Met diverse grensverleggende collecties voor elke professional in alle omstandigheden.

Dassy

Professional Workwear that does the job for you!
Het werk van professionals veiliger én praktischer maken, dat is onze missie. Dag na dag streven we ernaar de beste werkkleding te bieden, steeds met oog voor functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en design. Zo kan jij aan de slag in alle vertrouwen.
Wat terwijl jij jouw werk doet, werkt jouw werkkleding voor jou.

Tricorp

Mooi kan altijd mooier, en goed altijd beter.
Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, service en teamwork.
Wij stellen hoge eisen aan onze materialen. Het materiaal is immers de basis voor duurzame en comfortabele werkkleding. De kwaliteit, draagcomfort en het design staan dan ook centraal binnen uitgebreide collectie.

Basic Line

Alles begint bij de basis. BASIC LINE staat dan ook voor kwaliteitsvolle werkkledij aan een eerlijke prijs. Deze collectie heeft alles om een complete werkoutfit samen te stellen; er is keuze uit een duidelijk productgamma, verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien zijn heel wat producten in extra kleuren beschikbaar, waardoor het nu nog eenvoudiger wordt om een volledig uniforme kledingcombinatie uit te kiezen. Alle kledingstukken uit de collectie zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle stoffen, zo kan men in alle comfort aan de slag, elke dag opnieuw.

Sixton

Omdat specifiek werk vraagt om specifiek schoeisel. Een schoen waarbij de loopzool en gekozen materialen exact zijn afgestemd op de werkzaamheden.
Daarom kiezen veel professionals voor Sixton Peak. Want kiezen voor Sixton Peak betekend kiezen voor Italiaans design, superieure kwaliteit én de hoogste graad van veiligheid en draagcomfort.

Grisport

Italiaans design en draagcomfort.
De kwalitatieve basis in de 801 en 803 hier verkrijgbaar.

Honeywell

Honeywell Safety Products is ’s werelds grootste leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en -oplossingen. Hun netwerk van productie, ondersteuning en veiligheidsspecialisten omvat meer dan 10.000 medewerkers in 30 landen. Honeywell streeft naar meer dan alleen maar het leveren van een product of een service; zij zijn vastberaden om mensenlevens te beschermen.

Dynamic Safety

Door de rijke geschiedenis waarop Dynamic Safety Europe B.V. en Edge Safety Equipment is opgebouwd, heeft deze leverancier alle ervaren kennis in huis om een brede waaier aan kwalitatieve persoonlijke beschermingsmiddelen te produceren waarbij veiligheid en comfort voor de gebruiker centraal staan. Zowel in hun producten als in het productieproces is Dynamic Safety innovatief, milieubewust en flexibel. Zo streven ze ernaar om telkens opnieuw tot de beste oplossing voor de klant te komen.

24/7 Jeans

Voor diverse comfortabele jeans, zowel heren als damesmodellen verkrijgbaar

Bestel meer, betaal minder!

Gebruik de volgende kortingscodes in de winkelwagen en ontvang extra korting*:

€ 250 – € 499: WWD5 (5% korting)
€ 500 – € 749: WWD75 (7.5% korting)
€ 750 – € 1000: WWD10 (10% korting)
> € 1000: vraag naar de mogelijkheden

*Kortingscodes niet geldig icm andere kortingscodes/aanbiedingen