Over ons

Workwear that does the job for you

Bij DACT Safety gaat het vooral over jou…….onze klant.

Op zoek naar een betrouwbare leverancier?……gevonden! DACT Safety is al meer dan 30 jaar een betrouwbare leverancier van werkkleding, werkschoenen en PBM’s.

Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de bedrijfskleding en zijn een super enthousiast bedrijf met een klantgerichte insteek. Je kunt bij ons terecht voor vele soorten werkkleding die je optimaal beschermt voor  alle soorten werkzaamheden en weersomstandigheden.

Wil je een eigen logo gedrukt of geborduurd hebben op je kleding? Geen probleem! Wij zorgen voor een gepersonaliseerd kledingstuk, zodat je het imago van je bedrijf netjes kunt uitdragen. Ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen ben je bij ons op het juiste adres.

Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is en dat een fantastische service en korte levertijden vanzelfsprekend moeten zijn. Heeft u meerdere medewerkers?, wij verzorgen passessies bij u op locatie. Wij bewijzen ons graag met een topservice.

Zou je toch iets van je kostbare tijd over hebben en wil je liever onze fysieke showroom bezoeken, dan staat de koffie voor u klaar bij DACT Safety!!!

Bekijk onze producten

Een passend advies

DACT Safety is úw partner voor kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen.

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Onze VCA gecertificeerde werknemers helpen u graag de juiste maat te bepalen en/of de juiste beschermingsmiddelen voor uw klus te selecteren.

Bel ons

Ik kan Workwear Direct van harte aanbevelen. Ik bestel hier altijd de werkkleding voor mijn bedrijf, omdat mijn personeel alleen de beste kwaliteit verdiend.

JuulEigenaar Bouw BV

U bent welkom in onze showroom!

Vanuit onze hoofdvestiging te Kerkrade, regio parkstad Zuid-Limburg, leveren wij onze goederen door Nederland en daarbuiten. Buiten onze online omgeving kunt u, tijdens onze openingstijden,  ook een bezoek brengen aan onze showroom aan de Wenckebachstraat 30 te Kerkrade.

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00
Zaterdag
08.30 - 16.00
Zondag
gesloten