Op alle artikelen (met uitzondering van bestelartikelen) geldt een bedenktermijn van 14 werkdagen. Binnen deze periode kunt u de artikelen naar ons retourneren / omruilen. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Voor bestelartikelen, artikelen die speciaal voor u besteld / geproduceerd / geleverd worden, geldt deze termijn niet. Deze artikelen kunnen helaas niet retour worden genomen. Indien u artikelen volledig retourneert zullen wij het gehele factuurbedrag binnen 14 werkdagen aan u retourneren. Indien u een omruiling wenst te doen van het artikel kunt u het artikel na bevestiging van de omruiling binnen 2 tot 5 werkdagen in huis verwachten.

Een retourzending wordt alleen door ons in behandeling genomen indien er voldaan is aan onderstaande retourregels:

  1. De artikelen zijn in originele staat en inclusief kaartjes en verpakking;
  2. een volledig ingevuld retourformulier;
  3. kopie van de factuur / pakbon meegestuurd is.

De artikelen dienen geretourneerd te worden naar onderstaand adres in een goede verpakking en voldoende gefrankeerd. Indien de retourzending niet is voorzien van een verpakking of als de doos / spullen zijn beschadigd zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

DACT Safety
t.a.v. Afdeling Retouren
Wenckebachstraat 30
6466 NC Kerkrade

Wilt u buiten de toegestane periode een product retour sturen / omruilen neem dan voorafgaand aan het retour zenden contact met ons op.