Je medewerkers zijn het uithangbord van je bedrijf. Met de juiste, gepersonaliseerde look plaats je bij (potentiële) klanten je onderneming in de kijker én maak je meteen een professionele indruk.

DE JUISTE LOOK: UNIFORMITEIT TROEF

Kiezen voor een uniforme bedrijfsoutfit verhoogt niet alleen de visibiliteit van het bedrijf, maar straalt ook professionaliteit uit. Alle collecties zijn daarom zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kunt vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren. Voor mannen én voor vrouwen.

PLAATS JE BEDRIJFSLOGO IN DE KIJKER

Zet je bedrijfsnaam of -logo extra in de verf door deze op de werkkleding te laten aanbrengen. Kies een goed zichtbare plaats voor maximaal effect. Op een broek valt een logo op de achterzak of broekspijp het meeste op. Op een sweater of jas is de rug of borst het meest geschikt.

BORDUREN, TRANSFER, ZEEFDRUK,…?

Er bestaan verschillende technieken om logo’s op werkkleding te plaatsen. Zo is borduren de beste oplossing bij fleecejassen, maar wordt het afgeraden bij waterdichte kledingstukken. Ook voor T-shirts en polo’s kies je best voor transferbedrukking of zeefdruk. Vraag naar de mogelijkheden bij DACT Safety.

Handig, die drukkersrits

De drukkersrits bevindt zich onderaan aan de binnenkant van de meeste gevoerde jassen en bodywarmers. Het stelt de drukker in staat om enkel de buitenstof over een drukplaat te spannen. Resultaat: een mooie, egale bedrukking.

Veiligheidskleding bedrukken? Safety first!

Bedrukking kan de certificering van veiligheidskleding in het gedrang brengen. Door hoge zichtbaarheidskleding te personaliseren, verkleint bijvoorbeeld de oppervlakte van de fluorescerende stof. Informeer je daarom altijd eerst bij dactsafety.nl

 

Bij DACT Safety is het mogelijk uw kleding te voorzien van de benodigde personalisering. Informeer direct naar de mogelijkheden

 

Tel. 045 – 30 20 999

Mail: info@dactsafety.nl